Miksi toisit autosi meille?

Kommentit pois päältä artikkelissa Miksi toisit autosi meille?

miksi-puotilan-autokorjaamo-kysymysmerkkiOletko kyllästynyt merkkikorjaamoiden hintoihin? Kaipaatko parempaa palvelua? Ehkä haluat, että autosi hoidetaan kuntoon luotettavasti ja ammattitaidolla?

Lyhyesti: Olemme luotettava, laadukas ja kotimainen monimerkkikorjaamo.

Olemme itsenäinen ja riippumaton monimerkkikorjaamo

Se tarkoittaa, että voit tuoda meille minkä tahansa merkkisen auton huoltoon. Meillä on todennäköisesti merkkikorjaamoja kilpailukykyisemmät hinnat, mutta osaamista tehdä autojen korjaus- ja huoltotyöt laadukkaasti ja ammattitaidolla.

Huolloissa ja korjauksissa voimme käyttää halutessasi alkuperäisiä osia edullisempia, mutta silti laadukkaita Fixus varaosia. Fixus varaosilla on aina vähintään vuoden takuu.

Fixus Itä-Helsinki

Olemme osa Fixus ketjua ja kuulumme Stadin Fixus korjaamoihin. Sinä hyödyt tästä, koska näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan. Fixuksen kautta saamme hankittua laadukkaat varaosat joko alkuperäiseltä merkiltä tai vastaavana tuotteena. Etusivulta näet esimerkkejä käyttämistämme varaosatoimittajista.

Pieni autokorjaamo ei voi olla luotettava

Autokorjaamoilla ei ehkä ole paras maine. Varsinkaan pienillä korjaamoilla. Me pyrimme tekemään työmme aina laadukkaasti ja huolella. Ja pienuus mahdollistaa sen, että voimme toimia joustavasti sinun eduksesi. Esimerkiksi huollon yhteydessä löytyvistä vioista olemme aina erikseen sinuun yhteydessä ja sinä voit päättää haluatko korjauttaa vian. Emme voi vaikuttaa muiden tekemiseen, mutta mielemme todistamme tämän mielikuvan vääräksi.

Autokorjaamossa ei hallita asiakaspalvelua

On aina ikävä kuulla, jos huono asiakaskokemus on syntynyt autokorjaamossa. Pienessä ja yrittäjävetoisessa korjaamossa ei ole varaa kohdella asiakkaita kaltoin. Autojen käsittely on päätyömme, mutta meiltä saa myös hyvää palvelua. Mielellämme otamme palautetta vastaan ja pyrimme tekemään asiat joka päivä paremmin.

Kenen kannattaisi tulla meille asiakkaaksi

Monilla ihmisillä on tapana käyttää autoa merkkikorjaamolla niin kauan kuin siinä on tehdastakuuta jäljellä. Takuu säilyy yhtälailla, vaikka auton toisit meille heti uutena. Mutta varsinkin vanhempien autojen kohdalla on hyvä harkita vaihtoehtoja merkkikorjaamoille. Pyydä tarjous!

Sähköinen huoltokirja

Jos sinun autollasi on sähköinen huoltokirja käytössä, niin täydennämme huoltotiedot siihen. Auton valmistajat tai maahantuojat tuottavat myös monimerkkikorjaamoille pääsyn sähköiseen järjestelmään. Enää ei huoltokirja pääse katoamaan!

Erikoisosaamisena Volvo

Volvot ovat erikoisosaamisemme. Erikoisosaaminen on kehittynyt yli kymmenen vuoden aikana. Pitkän kokemuksen myötä voimme tarjota Volvollesi luotettavat ja osaavat huoltokorjaamopalvelut.

Jos sinulla on mitä tahansa Volvoihin liittyvää, me osaamme auttaa.

Puotilan autokorjaamo – kokemuksia

Voit katsoa mitä asiakkaamme ovat olleet meistä mieltä joko AutoJerrystä, Facebookista tai hakemalla meidät Googlesta ja katsomalla arvostelut.

Jos sinulle heräsi lisää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!