Vinkkejä huoltoon saapuvalle

Kommentit pois päältä artikkelissa Vinkkejä huoltoon saapuvalle

Kiitos, että valitsit meidät huoltamaan tai korjaamaan autosi. Tässä on sinulle muutamia hyviä vinkkejä, joiden avulla autosi huolto sujuu tehokkaasti alusta loppuun.

Aikainen lintu nappaa madon – tuo auto ajoissa paikalle

Avaamme korjaamon ovet klo 8:00 ja auto kannattaa tuoda heti tuolloin korjaamolle. Huollamme ja korjaamme päivän aikana monia autoja, joten aikataulutus toimii parhaiten, kun saamme autot paikalle heti aamusta. Normaalit korjaustyöt valmistuvat saman päivän aikana. Kun tuot autosi ajoissa paikalle, niin saat sen myös ajoissa takaisin.

Jos aamuinen ajankohta ei sinulle sovi, voit sopia erikseen muusta luovutusajasta.

Pysäköinti

Puotilan Autokorjaamon parkkipaikat ovat aivan korjaamon edessä osoitteessa Meripellontie 11 D. Kääntyessäsi pysäköintialueelle kannattaa ajaa parkkipaikan Vuosaaren sillan puoleiseen päätyyn, josta löytyvät asiakkaitamme varten varatut paikat. Paikat on merkitty Puotilan Autokorjaamon kyltein.

Huoltokirja

Huoltokirja on hyvä kaivaa valmiiksi esille ja jättää näkyvälle paikalle ennen kuin luovutat autosi meille. Hyvä ja toimivaksi todettu tapa on laittaa huoltokirja apukuskin istuimen päälle. Meillä onnistuu myös sähköisten huoltokirjojen täyttö.

Vikakuvaukset

Varatessasi ajan auton korjaukseen tai viimeistään luovuttaessasi auton korjaamolla on hyvä antaa mahdollisimman tarkat vikakuvaukset. Mitä tarkemmin pystyt kuvailemaan oireet, sitä helpompi meidän on löytää sen aiheuttajat. Voit käyttää alla olevia kysymyksiä apuna kertoessasi oireista.

  • Minkälainen oire on kyseessä?
  • Onko mahdollista tunnistaa, että missä päin autoa se ilmenee?
  • Missä tilanteessa oire tulee ilmi?
  • Onko kyse säännöllisestä vai satunnaisesta ilmiöstä?
  • Kuinka pitkään oire on jatkunut?

Tarvitsetko sijaisauton?

Meiltä on mahdollista saada sijaisauto, kun tuot oman autosi korjaamolle. Jos tarvitset sijaisauton, niin muista kertoa siitä jo ajanvarauksen yhteydessä.

Tervetuloa!